Maak een overweldigende motorreis door het veelzijdige Japan

By 12 januari 2020Geen categorie

Motorreizen 2020 – Maak een overweldigende motorreis door het veelzijdige Japan

Het motorreizen 2020 programma kent drie zeer afwisselende reizen, waaronder Japan.
Japan is een land met een enorme diversiteit, mooie landschappen, prachtige natuur en indrukwekkende steden. Een land wat zich perfect leent om met de motor rond te reizen.

Tijdens een 13-daagse reis over 1.810 kilometers, reis je door het mooiste en oudste gedeelte van Japan. De trip is een combinatie van natuur en cultuur. Naast het vele rondreizen neem je ook de rust om tijdens drie volledig verzorgde excursiedagen de cultuur van Japan te leren kennen.

Je rijdt gemiddeld 230 kilometer per dag en altijd over goede asfaltwegen. De hoogste berg die we berijden is 2.172 meter hoog. Door de verschillende regio’s waar we doorheen komen heb je te maken met de vier seizoenen, droge en vochtige gebieden, met een temperatuur tussen de 12 en 20 graden, perfect motorweer dus.

Binnen het programma motorreizen 2020, is de start van deze indrukwekkende reis in het traditionele Kyoto. Je voelt je direct in een totaal andere wereld met de prachtige tempels en de gezellige drukte. De reis voert je langs Lake Biwa en Lake Kawaguchi met haar warmwater bronnen, door de Japanse Alpen.

De rustdag is in de Japanse Alpen met overweldigende vergezichten, waar je prachtige wandelingen kunt maken. Na de rustdag rij je over kronkelende wegen naar het Niko nationale park, langs watervallen en over spectaculaire bergwegen. De reis voert verder over de Japanese Romantc road waar je bij Mount Akagi ook de meest beroemde warmwaterbronnen kunt bezoeken. De tweede rustdag is in het prachtige noordelijke deel van de Japanse Alpen.

Hierna rijden we via het dorp Shirakawago, wat op de werelderfgoedlijst staat, richting de Japanse kust, Noto Peninsula. Op de laatste rijdag komen we langs Lake Biwa en bezoeken we er het Hikone Castle, wat een nationale schat is. Tenslotte rijden we door naar het eindpunt in de mooie stad Osaka.

We verblijven in vier,- en vijfsterren hotels met een mooie mix van moderne hotels en Japanse Ryokans, traditionele Japanse familiehotels.

Motorreizen 2020 maak je op een huurmotor waarbij je de keuze hebt uit o.a. een Ducati Multistrada, BMW R1200GS of een Honda Africa Twin; comfortabele reismotoren dus.

Motorreizen 2020 Japan is een samenwerking tussen het Nederlandse SADS en Moto Tours Japan.