Wat houdt motortransport in?

Al onze groepsmotoreizen zijn inclusief transport van je motor door een professionele transporteur. Je motor gaat op transport naar je reisbestemming een aantal dagen van te voren, terwijl je zelf nog niet onderweg bent. Op de dag dat je aankomt op de reisbestemming staat de motor al op je te wachten. Na afloop van de reis lever je de motor weer in bij de transporteur en vliegt zelf comfortabel terug naar huis. Het transport van je motor wordt gedaan door een vrachtwagen met oplegger zodat je motor geheel beschermd is tegen regen en andere invloeden van buitenaf. Alle motoren worden in speciale motorunits vastgezet en vervoerd zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van je motor.

Wat wordt er allemaal voor jou geregeld?

De volgende zaken regelt SADS motorreizen voor je:

  • Professioneel transport van je motor vanuit Nederland naar de plaats van bestemming (in de omgeving van het vliegveld of hotel).
  • De vliegtickets vanuit Nederland naar de plaats van bestemming
  • Transportverzekering
  • Je ontvangt een checklist van SADS waar je rekening mee kunt houden zodat je niets vergeet.
  • Eventueel transport vanuit de vluchthaven naar het hotel en terug

Wat zijn de kosten?

 

Alle groepsreizen zijn inclusief het transport van de motor. Hier zijn geen extra kosten mee gemoeid. Indien er een duopassagier mee op reis gaat worden de kosten van motortransport maar 1x in de prijs doorberekend. De prijs is dus afhankelijk van het aantal motorfietsen wat getransporteerd gaat worden.