Ik ben al vaak mee geweest en SADS weet mij steeds te verrassen met mooie plekjes en fantastische routes. De reizen met SADS blijven voor altijd in mijn geheugen en ik denk er graag aan terug. Niet op de minste plaats door het ongedwongen karakter van de reizen en de vele mogelijkheden die de reis biedt. Er is altijd ruimte voor een plotselinge impuls. Ik heb op de mooiste plekken overnacht. Van klooster tot blokhut. De gedachten dat er altijd iemand in de buurt is die in geval van nood bijspringt maakt de reis helemaal een optimale ontspanning voor elke motorliefhebber.

Fons Gerrits

Al jaren ga ik mee met de SADS motorreizen naar het buitenland. Iedere keer weer een fijne beleving.
Je komt op plaatsen en rijdt door gebieden waar je normaal nooit zou komen. Alles is bovendien super geregeld. De mooiste hotels, het vervoer ernaar toe en je bagage word bovendien de hele reis in een busje nagebracht. Dat maakt dat je relatief onbezorgd en vrij kunt aventurieren door afgelegen gebieden. Voor mij de mooiste motorbeleving die er bestaat. Zeker een aanrader!

Willie Poelen

De ervaringen die we onderweg meegemaakt hebben, maar ook het maken van nieuwe vrienden, had ik absoluut niet willen missen en zijn een verrijking voor mij leven. Deze reis was bijzonder goed georganiseerd, met zeer veel inzet en passie van al degene die geholpen hebben. Voor mij een unieke ervaring die mij hebben doen besluiten om mij jaarlijks in te schrijven voor de SADS georganiseerde reizen.

Ferdinand Bekker