Hieronder staat een overzicht van alle motorreizen die in 2023 gepland staan. Wil je op de hoogte worden gehouden van de betreffende reis? Schrijf je dan in voor de motorreizen van 2023 via de onderstaande inschrijfknoppen, of blijft op de hoogte van alle reizen via een nieuwsbrief inschrijving onderaan deze pagina.

Marokko reis 10 dagen: 22 april t/m 1 mei 2023

Kijk voor meer informatie van deze reis op presentatie

Met de motor op reis naar Marokko staat garant voor een geweldig avontuur. Maak kennis met een gastvrij én mooi land met een schitterende natuur en cultuur, waarbij je alle zintuigen gaat gebruiken. Van bijzondere dorpjes tot overweldigende landschappen, lege zandvlaktes en vriendelijke mensen. Kortom: Een groot avontuur om op de motor te verkennen!

Ga met ons mee op reis naar de hoogste zandduinen van Noord Afrika. Via het Noorden van Marokko rijden we de dwars door het hoge Atlas gebergte naar de Sahara! Ontdek het mystieke van Marokko met alles wat erbij hoort. In Merzouga slapen we een nacht op een glamping in de woestijn. Je kunt dan de sterrenhemel in al zijn grootsheid ervaren.

De reis is zoals je van SADS Motorreizen kunt verwachten;
– Geheel goed verzorgd met bagage transport en pech service.

Kosten:
Deze reist kost € 2.345 in een gedeelde 2 persoonskamer en € 1.845 voor een duo

Planning:
We vertrekken  op zaterdag 22 April vlucht naar Malaga, waarna we de volgende dag oversteken naar Marokko. 1 mei vliegen we vanaf Malaga terug.

 

Prachtige Routes

GPS-routes voor Garmin en TomTom

Fly & Drive reizen

Geheel verzorgd inclusief 4 sterrenhotels

Avontuurlijke locaties

Aan de randen van Europa

Inc. Motortransport

Avontuur op je eigen motor