Hieronder staat een overzicht van alle motorreizen die in 2022 gepland staan. Wil je op de hoogte worden gehouden van de betreffende reis? Schrijf je dan in voor de motorreizen van 2022 via de onderstaande inschrijfknoppen, of blijft op de hoogte van alle reizen via een nieuwsbrief inschrijving onderaan deze pagina.

Slovenië/Kroatië

22 t/m 29 mei 2022 : volgeboekt

 

In het voorjaar gaan we voor het eerst een motorreis maken naar Slovenië en Kroatië. Voor velen van jullie waarschijnlijk een onbekend (motor) terrein. Uiteraard zijn wij erin geslaagd prachtige routes, interessante bezienswaardigheden en mooie hotels te vinden. Hieronder de plannen voor onze reis van 22 tot en met 29 mei 2022.

motorreizen
motorreizen 2020
motorreizen 2020
motorreizen 2020

Japan – 14 dagen

Gezien de ervaringen en enthousiaste reacties van de deelnemers aan onze 1motorreis naar Japan gaan wij opnieuw een motorreis naar deze mythische bestemming plannen. Om dit mogelijk te maken, hebben wij wel een minimum aantal deelnemers nodig. Daarom hebben wij een geheel vrijblijvende voorinschrijving geopend waarna we kunnen beslissen of deze reis door kan gaan. Het wordt een 14-daagse reis, geheel verzorgd, zoals jullie van ons gewend zijn en op huurmotoren van jullie voorkeur. Voor de uitgebreide reisbeschrijving klik hieronder op download reisinformatie.

motorreizen
motorreizen 2020
motorreizen 2020

Prachtige Routes

GPS-routes voor Garmin en TomTom

Fly & Drive reizen

Geheel verzorgd inclusief 4 sterrenhotels

Avontuurlijke locaties

Aan de randen van Europa

Inc. Motortransport

Avontuur op je eigen motor