Hieronder staat een overzicht van alle motorreizen die in 2020 gepland staan. Bij sommige van de genoemde motorreizen staat nog geen reisinformatie vermeld. Deze reisinformatie wordt zo spoedig mogelijk op de website geplaatst wanneer deze bekend is. Wil je op de hoogte worden gehouden van de betreffende reis? Schrijf je dan in voor de motorreizen van 2020 via de onderstaande inschrijfknoppen, of blijft op de hoogte van alle reizen via een nieuwsbrief inschrijving onderaan deze pagina.

Pyreneeën – 8 dagen – 8 t/m 15 mei 2021

Voor de tweede maal organiseren wij een motorreis in 2021 door de prachtige Pyreneeën, en dan met name aan de Spaanse kant. De Spaanse kant is ruiger en veel uitdagender voor motorrijders met prachtige wegen en volop bochtenwerk. We verblijven in mooie hotels, waaronder de typische paradores, waar we genieten van de veelzijdige Spaanse keuken. 

motorreizen 2020
motorreizen 2020
motorreizen
motorreizen 2020

Slovenië/Kroatië – 9 dagen – 24 april t/m 1 mei 2021

In het voorjaar gaan we voor het eerst een motorreis maken naar Slovenië en Kroatië. Voor velen van jullie waarschijnlijk een onbekend (motor) terrein. Uiteraard zijn wij erin geslaagd prachtige routes, interessante bezienswaardigheden en mooie hotels te vinden. De definitieve info zal rond April beschikbaar komen.

motorreizen
motorreizen 2020
motorreizen 2020
motorreizen 2020

Japan – 13 dagen – voorjaar 2021

Gezien de ervaringen en enthousiaste reacties van de deelnemers aan onze 1e motorreis naar Japan, plannen wij in het voorjaar van 2021 opnieuw een motorreis naar deze mythische bestemming. Om dit mogelijk te maken, hebben wij wel een minimum aantal deelnemers nodig. Daarom hebben wij een geheel vrijblijvende voorinschrijving geopend waarna we kunnen beslissen of deze reis door kan gaan. Het wordt een 13-daagse reis, geheel verzorgd, zoals jullie van ons gewend zijn en op huurmotoren van jullie voorkeur. Het prijsniveau zal rond de € 7.000,- liggen, inclusief de vliegreis. Voor de uitgebreide reisbeschrijving klik hieronder op download reisinformatie. Deze info is nog op basis van de 2020 reis, de 2021 is grotendeels identiek. De definitieve info zal eind december beschikbaar komen.

motorreizen 2020
motorreizen
motorreizen 2020
motorreizen 2020

Prachtige Routes

GPS-routes voor Garmin en TomTom

Fly & Drive reizen

Geheel verzorgd inclusief 4 sterrenhotels

Avontuurlijke locaties

Aan de randen van Europa

Inc. Motortransport

Avontuur op je eigen motor