Hieronder staat een overzicht van alle motorreizen die in 2020 gepland staan. Bij sommige van de genoemde motorreizen staat nog geen reisinformatie vermeld. Deze reisinformatie wordt zo spoedig mogelijk op de website geplaatst wanneer deze bekend is. Wil je op de hoogte worden gehouden van de betreffende reis? Schrijf je dan in voor de motorreizen van 2020 via de onderstaande inschrijfknoppen, of blijft op de hoogte van alle reizen via een nieuwsbrief inschrijving onderaan deze pagina.

Pyreneeën – 8 dagen – 2 t/m 9 mei 2020

Voor de tweede maal organiseren wij een motorreis in 2020 door de prachtige Pyreneeën, en wel voornamelijk aan de Spaanse kant. Prachtige wegen aldaar, we verblijven in mooie hotels, o.a. paradores en we gaan genieten van de Spaanse keuken. Zoals gebruikelijk presenteren, wij de definitieve routes en bestemmingen op onze info avond. De info avond voor de Pyreneeën reis is op vrijdag avond 13 december 20.00 uur bij Affetto Ducati (Ewijkseweg 3, Overasselt)  inschrijven voor deze info avond.

Houd mij op de hoogte over deze reis
motorreizen 2020
motorreizen 2020
motorreizen
motorreizen 2020

Japan – 13 dagen – 18 t/m 30 mei 2020

Gezien de ervaringen van de deelnemers aan onze 1ereis naar Japan, willen wij opnieuw een motorreis in 2020 daarheen organiseren in het voorjaar. Omdat wij hiervoor wel een minimum aantal deelnemers nodig hebben, hebben wij een geheel vrijblijvende voorinschrijving geopend, om in December te beslissen of deze reis weer door kan gaan. Het wordt een 13-daagse reis, geheel verzorgd, zoals jullie van ons gewend zijn, en op huurmotoren van jullie voorkeur.  Het prijsniveau zal rond de € 7.000 uit gaan komen. Voorinschrijven voor deze reis

Voorinschrijving voor deze reis
motorreizen 2020
motorreizen
motorreizen 2020
motorreizen 2020

Slovenië – 9 dagen – 27 sept t/m 4 okt 2020

In het najaar gaan we voor het eerst een motorreis maken naar Slovenië. Voor velen van jullie waarschijnlijk een onbekend (motor) terrein. Uiteraard zijn wij erin geslaagd prachtige routes, interessante bezienswaardigheden en mooie hotels te vinden. De definitieve info zal rond April beschikbaar komen.

Houd mij op de hoogte over deze reis
motorreizen
motorreizen 2020
motorreizen 2020
motorreizen 2020

Prachtige Routes

GPS-routes voor Garmin en TomTom

Fly & Drive reizen

Geheel verzorgd inclusief 4 sterrenhotels

Avontuurlijke locaties

Aan de randen van Europa

Inc. Motortransport

Avontuur op je eigen motor