Exclusieve motorreis door Corsica

Wij laten jou op een onvergetelijke manier op twee wielen de wereld zien. Hotels die je niet kende, plaatsen waar je nog nooit van gehoord hebt: wij zorgen voor een onvergetelijke motor experience! We organiseren exclusieve en geheel verzorgde motorreizen. Wij maken jouw droomreis waar. De reizen waar jij altijd al over aan het fantaseren bent zijn realiseerbaar via ons. Bekijk nu onze reis naar Corsica en boek direct!

Corsica wordt ook wel lle de Beauté (Eiland van de Schoonheid) genoemd. Het is een Frans eiland ten noorden van het Italiaanse eiland Sardinië. De natuurlijke schoonheid van Corsica is vooral terug te vinden in de diversiteit. Men noemt Corsica ook weleens“Frankrijk in het klein”. Bezoek de krijtrotsenvan Bonifacio in het uiterste zuiden van Corsica. Of de rode rotspartijen “Les Calanche” en het gebergte in de omgeving van o.a. Porto Vecchio waar het UNESCO wereldnatuur-reservaat Scandola ligt. De hoge bergtoppen, waar zelfs in de winter geskied kan worden, maar ook de stranden, lang en uitgestrekt of opgesloten in een baai. Langs de vooraf uitgezette motoroutes zoeken we de mooiste bezienswaardigheden voor je uit.

8 daagse Fly and drive door Corsica

Programma:

Dag 1  za.  28 sept. Dusseldorf – Bastia
Dag 2  zo.   29 sept. Bastia
Dag 3  ma.  1 okt  Bastia – Ajaccio
Dag 4  di.  2  okt  Ajaccio
Dag 5  wo.  3 okt  Ajaccio – Porto Vecchio
Dag 6  do.  4 okt  Porto Vecchio
Dag 7  vr.  5 okt  Porto Vecchio – Bastia
Dag 8  za.  6 okt  Bastia – Dusseldorf

Ga je mee naar Corsica van 28 september t/m 6 oktober 2019 voor een Fly & drive motorreis op je eigen motor? We overnachten in half pension hotels in Corsica.
De informatieavond van deze reis heeft al plaatsgevonden. Voor de presentatie van die avond klik op presentatie Corsica reis.

 Reiswaardering

Wat is inbegrepen?

 • Retourvliegtickets Dusseldorf/Bastia
 • 7 hotelovernachtingen
 • Halfpension, inclusief ontbijt en gezamenlijk diner, dus exclusief benzine, lunch en drankjes.
 • Bagage en (beperkte) pechservice
 • Transport van de motor naar Bastia inclusief verzekering
 • GPS routes voor Garmin & TomTom (GPX bestand)
 • Motor wordt schoon gespoten na terugkomst in Nederland

Enkele bezienswaardigheden en activiteiten

 • Dagelijkse routes van ca. 260 tot 335 KM – Totaal ca. 1750 KM
 • Bastia: De op één na grootste stad van het eiland (Ajaccio is het grootste). Met stijlvolle architectuur, een schitterend berglandschap en de grootste haven van Corsica
 • Unesco werelderfgoed: Natuurreservaat de Scandola. Het natuurpark Scandola is een parel aan de Corsicaanse kust. Dit schiereiland is beschermd en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco.
 • Bonifacio: Zuidelijkste stad op Corsica. Bevindt zich 60 meter boven de zee op een grote rots.
 • Col de Bavella: Deze groep puntige toppen liggen aan de voet van Monte Indudine, met 2134 mtr. Het hoogte gebergte van Zuid Corsica.
 • Nationale & natuur parken: – Parc Naturel Régionel de la Corse: Opgericht om de traditionele activiteiten in de heuvel- en berggebieden te behouden. Evenals ter bescherming van de flora en fauna op Corsica. Ook komen we door natuurreservaat de Scandola.
 • Bekijk de hele presentatie over deze reis

Wat zijn de kosten?

Motorrijder 2 persoonskamer, €1.695,-

Motorrijder 1 persoonskamer: €2.095,-

Duopassagier 2 persoonskamer: €1.245,-

 

* Acceptatie van inschrijving in volgorde van ontvangst inschrijfgeld * Kosteloze annulering tot 3 weken voor de vertrekdatum, Met uitzondering van de reeds gemaakte kosten voor de vliegtickets.
* Zie ook onze reisvoorwaarden op de website.